Startpagina
Les 1: Aardolie
1. Ontstaan van aardolie
2. Het destillatieproces
3. Verzadigde en onverzadigde koolwaterstoffen
4. Alkanen, alkenen & isomeren
Les 2: Experimenterend leren
1. Practicum verzadigd / onverzadigd
Les 3: Voeding & gezondheid
1. Voedingsstoffen
2. Energie
3. Voedingsstoffen in je lichaam
4. Enzymen
Les 4: Koolhydraten
1. Wat zijn koolhydraten
2. Mono- en dischariden
3. Polysachariden
Les 5: Vetten
1. Alkanolen, alkaan- en alkeenzuren
2. Esters
3. Vetten en oliën
4. [EXTRA] Reactiemechanisme van de verestering
5. [EXTRA] Macro-, meso- en microniveau
Les 6: Eiwitten
1. Aminozuren
2. De peptidebinding
3. Peptiden
4. Eiwitten in je lichaam
Les 7: Milieu, industrie en gezondheidszorg
1. Duurzame energie
2. Chemische industrie
3. Gezondheidszorg
Les 8: Afsluiting
Forum
Meet the team
Startpagina
Les 1: Aardolie
1. Ontstaan van aardolie
2. Het destillatieproces
3. Verzadigde en onverzadigde koolwaterstoffen
4. Alkanen, alkenen & isomeren
Les 2: Experimenterend leren
1. Practicum verzadigd / onverzadigd
Les 3: Voeding & gezondheid
1. Voedingsstoffen
2. Energie
3. Voedingsstoffen in je lichaam
4. Enzymen
Les 4: Koolhydraten
1. Wat zijn koolhydraten
2. Mono- en dischariden
3. Polysachariden
Les 5: Vetten
1. Alkanolen, alkaan- en alkeenzuren
2. Esters
3. Vetten en oliën
4. [EXTRA] Reactiemechanisme van de verestering
5. [EXTRA] Macro-, meso- en microniveau
Les 6: Eiwitten
1. Aminozuren
2. De peptidebinding
3. Peptiden
4. Eiwitten in je lichaam
Les 7: Milieu, industrie en gezondheidszorg
1. Duurzame energie
2. Chemische industrie
3. Gezondheidszorg
Les 8: Afsluiting
Forum
Meet the team
Chemie koolwaterstoffen
Forum
Klik hier op naar het forum te gaan
TIP: Sla de pagina op in je favorieten, dan kun je er ook direct heen.